ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ

Θερμίδες:  358 kcal
Υδατάνθρακες: 46.8 γρ
Πρωτεΐνες: 17.9 γρ
Χοληστερίνη: 46 γρ

Λιπαρά: 12.6 γρ
(κεκορεσμένα 7.8 γρ)
Φυτικές ίνες: 5.9 γρ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

Σουβλάκι

  • 4 πίτες ολικής
  • 200 γρ τυρί φέτα
  • 1 ντομάτα σε φέτες
  • 1 αγγούρι κομμένο λεπτές λωρίδες
  • 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο

Μίγμα γιαουρτιού

  • 1 γιαούρτι 2%
  • Σκόνη σκόρδου
  • Πάπρικα
  • Λίγο χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το μίγμα γιαουρτιού:

  1. Ανακατέψτε το γιαούρτι με λίγο σκόνη σκόρδου, χυμό λεμονιού, αλάτι και πάπρικα.
  2. Τοποθετήστε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ψήστε κάθε πίτα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Για να γίνει πιο μαλακή πριν την τοποθετήσετε στο τηγάνι, βουτήξτε την σε λίγο νερό.
  3. Βάλτε κάθε πίτα πάνω σ’ ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.
  4. Αλείψτε με 2 κ.σ μίγμα γιαουρτιού.
  5. Προσθέστε 2-3 φέτες ντομάτας, 50 γρ. φέτα, 2 λωρίδες αγγούρι και τυλίξτε σαν σουβλάκι.